Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action Polisens vattenflygplan: polisjakt på smugglare 70779

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 425:-
I lager
SKU
03225-74
   

Playmobil City Action Polisens vattenflygplan: polisjakt på smugglare 70779 med motorbåt och två figurer.

Den modiga PLAYMOBIL-polisen håller också ordning i luften. En bov är på flykt med smuggelvaror. Tjuven försöker fly i gummibåten. Men den smarta piloten håller ett öga på honom från sin cockpit och låter honom inte komma undan. Hon landar skickligt planet på sjön och boven är fast. Polisen sätter på handbojor och leder boven till planet och till polisstationen.

Innehåll:

  • Playmobil City Action Polisens vattenflygplan: polisjakt på smugglare
  • 2 figurer
  • Båt
  • Åror
  • Handbojor, vapen, nycklar
  • Med mera

Detaljer:

  • Antal delar: 33
  • Mått flygplan: 30 x 30 x 15 cm (LxHxB)
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter fantasin få fritt spelrum. Kärnan i Playmobil är karaktärerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga leder, händer med gripfunktion som rymmer olika passande tillbehör och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekuppsättningarna är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination och bidrar till att vidareutveckla rumskänslan och sociala färdigheter.

 

Mer information
Modell70779
EAN4008789707796
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.