Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action Polisterrängbil - Jakten på skattjuven 70570

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 267:-
Tillfälligt slut
SKU
01212-17

Det har inträffat ett brutalt rån där en värdefull guldskatt har stulits från museet. Nu flyr tjuven på sin motorcykel. Plötsligt svänger han av vägen och kör vidare in i skogen. Även om det är kuperat, kommer polisen fram tack vare sitt terrängfordon. Med bilen övervinner polisen alla hinder och överraskar gärningsmannen när han försöker gömma skatten i en ihålig trädstam.

Innehåll:

  • 2 Playmobil figurer
  • Off-road fordon
  • Motorcykel
  • Guldskatt
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 89
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70570
EAN4008789705709
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.