Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action Polisstation 9372

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 842:-
I lager
SKU
05225-13
   

Helikoptern lyfter från plattformen och polisbilen följer efter. Du kan nu fånga tjuven med Playmobil City Action Polisstation 9372. När tjuven har gripits kan du ta in den till förhör på polisstationen. I detta actionfyllda set från Playmobil får du en helikopter, en polisbil, en fyrhjuling, två skurkar och två polisfigurer. Det följer också med olika delar för att bygga en polisstation. Detta leksaksset består av över 200 delar och det är upplagt för fantasifull och spännande polisjakt i Playmobil City.

Helikoptern har en egen landningsplats vid polisstationen. Polisbilen har fungerande ljus som blinkar, samt sirenljud. Du kan också ta bort taket på polisbilen för att få full överblick över poliserna och tjuvarna i baksätet. Den medföljande fyrhjulingen har en pullback-motor och du kan dra den bakåt och släppa för att sedan se den köra iväg.

Innehåller:

  • Polisbil
  • Helikopter
  • Fyrhjuling
  • Polisstation
  • Kontrollcenter, PC, vapen, handklovar
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 204
  • Mått polisstation: 38 x 20 x 24 cm (LxHxB)
  • Batteribehov: 1 x AAA batteri (ingår ej)
  • Ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter fantasin få fritt spelrum. Kärnan i Playmobil är karaktärerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan greppa olika passande tillbehör och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekuppsättningarna är underhållande, stimulerar öga- hand-koordinationen och bidrar till att vidareutveckla rumskänslan och sociala färdigheter.

Mer information
Modell9372
EAN4008789093721
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.