Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action Polisrobot - Specialstyrka 70571

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 193:-
Tillfälligt slut
SKU
01212-19

Polisen använder den praktiska polisroboten i olika situationer och operationer som är extra farliga. En ond bankrånare försöker spränga sig in i banken med hjälp av sprängämnen. Polisen klättrar orädd upp i robotens cockpit och ger sig in i den farliga situationen. Han styr rakt mot skurken och tar sprängämnet från honom med griparen. Sedan tar han tag i rånarens ben och tar med sig skurken till närmaste polisstation.

Innehåll: 

  • Polisrobot
  • 2 Playmobil figurer 
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 50
  • Rek.ålder: från 5 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70571
EAN4008789705716
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.