Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action Polishelikopter - Jakten på flyktbilen 70575

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 506:-
I lager
SKU
01212-20
   
Sedan veckor tillbaka har gangstertrion noggrant planerat juvelrånet. Deras svarta skåpbil med dödskallemönster är en inbrottscentral på hjul med dator och laboratorie. I bilen finns plats för kofot och glasskärare. Gruppens ledare har studerat museumsritningarna noggrant och inbrottet klaffade perfekt. Under förstoringsglaset undersöks nu diamanternas renhet, och det är stenar av bästa kvalitet. Men vad händer? Nu hörs ljudet av en helikopter över dem. Tjuvarna far snabbt iväg och försöker rymma men piloten är hack i häl på dom.

Innehålll: 

  • Helikopter
  • Skåpbil
  • 4 Playmobil figurer
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 124
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70575
EAN4008789705754
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.