Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Playmobil City Action kran med IR-styrning - 5466

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 834:-
I lager
SKU
06202-12
   

De flitiga byggarbetarna jobbar ivrigt från tidigt till sent för att det nya huset ska vara färdigt. Idag monteras stålbjälkarna, och försiktigt lyfter kranföraren den tunga stålbjälken med lyftkranen och transporterar den försiktigt mot golvplattan. Sedan sänker han ner den långsamt och förankrar i öglorna. Det första steget är slutfört, men det är fortfarande mycket kvar att göra innan dagen är slut!

  • Kranen kan fjärrstyras med den medföljande fjärrkontrollen
  • Genom att byta kanal på fjärrkontrollen, kan man styra upp till 4 lyftkranar samtidigt.
  • Byggdelarna kan placeras i byggelementen med hjälp av kranen
  • Medföljer monterbar krok för att lyfta säckar och annat med kranen

Innehåll:

  • 2 Playmobil-figurer
  • 1 lyftkran
  • Galler, stenar, stålbjälkar, bottenplatta, klättringskrok och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 80
  • Rek ålder: från 5 år

 

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70441
EAN4008789704412
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.