Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action komplett polis-set 5013

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 627:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05202-18
   

Detta kompletta set från Playmobil City Action tar dig med på utryckning och jakt efter rymlingen. Polisstationen som man kommer till från flera sidor har också en rymningsväg för banditerna. Så passa på att de inte tar sig ut genom fönstret i fängelsecellen! Men om de skulle komma sig ut kommer dem inte långt, innan du tar upp jakten med antingen polisbilen eller polismotorcykeln.

Innehåll:

  • Polisstation med fängelsecell
  • Polisbil
  • Polismotorcykel
  • 2 Playmobil-figurer
  • Med mera…

Detaljer:

  • Mått: 32 x 23 x 20 cm
  • Batteribehov: 2 x LR03 1,5V (medföljer ej)
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell5013
EAN4008789050137
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.