Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action Police Jakten på kassaskåpstjuven 70577

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 308:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01212-21
   

Denna tjuv kan inte stoppas. För att stjäla kassaskåpet har han bundet ett rep runt det och fäst det på sin fyrhjuling innan han slet det ur väggen. Nu kör han snabbt genom stadens gator med kassaskåpet på släp. Men den listiga tjuven har mött sin överman i denna polis som har lagt ut en spikmatta och sett till att tjuven gör ett plötsligt stopp. Fångad!

Innehåll: 

  • Fyrhjuling
  • Polisfordon
  • 2 Playmobil figurer
  • Kassaskåp
  • Spikmatta
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 125
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70577
EAN4008789705778
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.