Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil City Action Dump Truck 5665

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 493:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04192-133
   

För de mest krävande jobben behöver du en tålig lastbil som får jobbet gjort. Playmobil City Action 5665 innehåller en lastbil av högsta kvalitet som tål att lekas med. Bilen har ett tippbart lastflak som hjälper dig att transportera saker som grus, sand eller andra material, från en plats till en annan. När det är dags att lossa lasten tippar du enkelt flaket och öppnar luckan. 

Roliga detaljer och verklighetstrogen design gör detta till byggarbetsplatsens coolaste dumper.

Innehåller:

  • Playmobil Dump Truck
  • Playmobil figur
  • Keps
  • Leksaksmat
  • Och andra tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 34 x 25 x 12 cm
  • Antal delar: 11
  • Rek.ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Kärnan i Playmobil är den 7,5 cm stora figuren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i tillbehör och ett runt, roterande huvud med glad mun. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordinationen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell5665
EAN4008789056658
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.