Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action Byggnadsställning med hantverkare - 70446

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 179:-
I lager
SKU
06202-17
   

För att bygga färdigt de översta våningarna använder byggarbetarna en byggnadsställning. Först monterar man planen önskad höjd och sen kan hantverkarna sätta igång med sitt arbete. Samtidigt som elektrikern bestämmer plats för kopplingsskåp och kablar tar målaren sin roller och pensel och snickaren sågar till brädor med sågen. Alla arbetar tillsammans för att snabbt få huset färdigt.

Innehåll:

  • 3 PLAYMOBIL-byggarbetarfigurer: Elektriker, målare och snickare med sina specifika hantverkartillbehör.

Detaljer:

  • Antal delar: 51
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70446
EAN4008789704467
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.