Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Back to the Future DeLorean 70317

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 420:-
I lager
SKU
01202-118
   

Det är inte lätt att vara 17. Skolan är seg, föräldrarna jobbiga och det finns risk att man blir en loser. Det enda hoppet i Marty McFlys liv är hans galna professorkompis Doc Brown med sina knäppa uppfinningar. Doc har just byggt om en DeLorean till en tidsmaskin och innan Marti vet ögat av reser han med sportbilen genom tiden och landar mitt i 50-talet. Här träffar han sina unga föräldrar och löper risken att röra till inte bara sin egen framtid, utan hela tid-och-rum-kontinuumet. Frågan är dessutom hur han ska komma tillbaka till framtiden?

Kliv in och res med Marty i DeLorean-bilen genom tiden och upplev fantastiska äventyr. Leksetet innehåller de kända figurerna Marty McFly och Doc Brown från 80-talets kultfilmtrilogi ”Tillbaka till framtiden”. Den legendariska DeLorean DMC-12 är naturligtvis utrustad med plutoniumbehållare, Flux-kompensator och tidsreseindikation på instrumentbrädan. För byte till flygläget kan alla fyra hjul fällas in 90 grader.

Marty Mcfly och Doc Brown med outfits från 1955 och 1985. Med plutoniumväska, skateboard, fjärrstyrning, gitarr och Einstein. Perfekt lekset för rollspel kring den sista scenen från Tillbaka till framtiden I. Rådhuset består av kartong.

Innehåll:

  • DeLorean från filmen ”Tillbaka till framtiden”
  • Playmobil figurerna Marty McFly och Doc Brown
  • HundDetaljer:

Detaljer:

  • Antal delar: 64
  • Fordonets mått: 25 x 12 x 9 cm (L x D x H)
  • Rek ålder: Från 4 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70317
EAN4008789703170
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.