Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Back to the Future Adventskalender 70574

-76%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

76%
Kampanjpris 50:- 207:- Du sparar: 157,-
Tillfälligt slut
SKU
03226-10

Året är 1985 - men inte länge. Tonåringen Marty McFly ska nämligen resa tillbaka till 1955 ombord på den plutonim-drivna DeLorean-bilen skapad av det exentriska geniet Doc Emmett Brown. Men Marty förhindrar omedvetet att hans framtida föräldrar förälskar sig i varandra, vilket triggar en tidsbrytande kedjereaktion som kan utradera hela hans framtid och göra honom till en fånge i förtiden! Nu är Martys sista hopp att förändra historien - innan hans enda chans att resa tillbaka till framtiden rinner genom fingrarna på honom och försvinner!

Adventskalendern från Playmobil innehåller figurer och delar från den populära filmen Back to the Future. Iscensätt dina favoritscener med Marty och Doc, och res tillbaka i tiden. Kanske du kan imponera genom att spela Johnny Be Good innan sin tid, med en gitarr och förstärkare?

Innehåll:

  • 7 figurer
  • Lyktstolpar och skyltar
  • Gitarr och förstärkare
  • Skateboard och ryggsäck
  • Bänk och lappar
  • Och mer

Detaljer:

  • Antal delar: 97
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell70574
EAN4008789705747
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.