Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Playmobil 1.2.3 Villa - från 18 mnd. - 70129

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 421:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-3
   

Att leka familj är jättekul! Med detta omsorgsfullt inredda enfamiljshus kan även de allra minsta vara med och leka familj hemma. Vid slutet av en händelserik dag träffas hela familjen i köket för att äta middag. Därefter blir det plaskande i badet och sedan upp till den väntande mjuka sängen. Mamma sjunger en vaggvisa och sedan bär det av in i drömmarnas land.

Enfamiljshuset från PLAYMOBIL®-1.2.3 har tre rum: Köket, badrummet och sovrummet på övervåningen är fullt möblerade. Dörrklockan och toaletten är utrustade med en ljusmodul. Genom att sätta namn på de många olika föremålen kan småbarn förbättra sin vokabulär genom att leka.

Innehåll:

  • Villa
  • 3 playmobil 1.2.3 figurer
  • 1 katt

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x 1,5 V-microbatterier
  • Mått: 42 x 26 x 28 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 18 mnd.

De färgglada, runda spelsatserna från PLAYMOBIL®-1.2.3 passar perfekt för barn från 1½ år. Med sina mångsidiga funktioner eggar de fantasin och främjar kreativitet och finmotorik. Stötta det som gör just ditt barn unikt med PLAYMOBIL®-1.2.3."

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70129
EAN4008789701299
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.