Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil 1-2-3 Buss 6773

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 211:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
18953
   

Kör runt i Playmobil-land med denna söta öppningsbara buss! Buss med chaufför och tre passagerare. Bussen har två bagageluckor där de fyra väskorna får plats. Åk till eller från flygplatsen, eller använd bussen som en stadsbuss.

  • Inkluderar fyra figurer och resväskor
  • Mått: L20 x B8 x H9 cm
  • Rek.ålder: från 1,5 år
Mer information
Modell6773
EAN4008789067739
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.