Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Playmobil 1.2.3 Slott med staplingsbart torn 9389

-41%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Kampanjpris 176:- Vårt lågpris: 298:-
41%
Du sparar: 122:-
I lager
SKU
05182-57
   

Äntligen har också de allra minsta PLAYMOBIL-fantasterna fått ett prinsesslott att leka med. Med detta romantiska slott kan de drömma och fantisera om magiska äventyr. Kungen kommer ridande genom den stora slottsporten in på borggården där den vackra drottningen väntar. De runda tornen på slottet kan vridas loss och staplas ovanpå varandra till ett tredelat torn.

Innehåll:

  • 1 slott med två torn
  • 4 figurer

Detaljer:

  • Mått: 34 x 11x x36 cm.
  • Rek.ålder: från 18 månader.
Mer information
Modell9389
EAN4008789093899
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.