Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil 1.2.3 Polishelikopter - 9383

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 133:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03183-16
   

Poliskollegorna behöver en omedelbar förstärkning. De håller på att förlora spåret. Piloten är snabbt på plats i sin polishelikopter och efter bara några minuter är tjuven fångad. Polispiloten kan flyga tillbaka till polisstationen i sin helikopter igen.

  • Polishelikopter
  • Playmobilfigur
  • Rek.ålder: från 18 år

Med sina klara färger och runda former är PLAYMOBIL® 1.2.3 särskilt bra för små barns händer. Alla modeller är robusta, färgäkta och utan några smådelar som kan sväljas. Med sina många lek- och lärfunktioner ger de många tillfällen till lek under lång tid.

Mer information
Modell9383
EAN4008789093837
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.