Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil 1.2.3 Polisbil - 9384

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 142:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03183-17
   

Lek med denna roliga polisbil och figur, låtsas att ni ska ut på utryckning eller bara patrullera stadens gator. I bilen får det plats en 1.2.3 figur och varningstriangeln som ingår passar perfekt i bagaget.

Innehåll:

  • Polisbil med dragkrok
  • Figur
  • Varningstriangel
Detaljer:
  • Rek.ålder: från 18 månader.
  • Mått: 13 x 6 x 6 cm
Mer information
Modell9384
EAN4008789093844
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.