Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Play Doh Sparkle Compaund Collection - modellera i 6 glittrande färger

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 84:-
Tillfälligt slut
SKU
08195-47

Detta set innehåller 6 glittrande färger med Play-Doh och 2 formar. Skapa figurer, blommor, stjärnor och mycket mer med denna roliga modellera-set. Blir det inte extra fint när det glittrar?

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med modellera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad som kan skapas. Play-Doh modellera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barn kan leka i timmar. Skapa figurer och konstverk med Play-Doh modellera. Möjligheterna oändliga med Play-Doh.

Leran från Play-Doh är inte giftig, fläckar inte och kan användas om och om igen!

Innehåll:

  • 6 glittrande färger med Play-Doh 
  • 2 formar 

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
ModellA5417
EAN5010993544325
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.