Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Play Doh Slime Chewin Charlie lekset för slime-bubblor - med två burkar slime

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 176:-
I lager
SKU
01216-38
   

Blås stora Play Doh slimebubblor i rosa och blått med Chewin' Charlie!

Gör dig redo för bubblande kul med Chewin' Charlie. Detta Play-Doh lekset ersätter den klassiska lekleran med slime. Fyll Charlie med slime och tryck hans armar upp och ner för att blåsa större och större slimebubblor - tills de spricker. Du kan också fylla formen med slime och lägga den i hans hand. Hur stor bubbla kan Charlie blåsa innan den spricker?

Roligt lekset och rolig present till barn från 3 år och uppåt, som älskar slajm och explosioner. Setet kommer med 2 burkar med slime i rosa och blått.

Innehåller:

  • 1 Charlie-figur
  • Lollipop form
  • 2 burkar Play Doh slime

Detaljer:

  • Mängd slime: 102g
  • Ålder: från 3 år

Obs: Massan kan missfärga textiler.

Mer information
ModellE8996
EAN5010993766321
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.