Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Play Doh Kitchen Creations Popcorn-maskin med 6 burkar med lera

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 264:-
I lager
SKU
05206-185
   

Gör roliga Play-Doh popcorn med denna popcornmaskin och dekorera med tillbehör.

Popcornmaskinen från Play-Doh är riktigt realistisk, med roligt sprakande. Skapa en rolig popcorn-fest med denna lekset med lera. Använd maskinen för att veva låtsas popcorn i de tre popcornhinkarna i olika storlekar.

Efter att du har "poppat" popcornen kan du toppa de med olika snacks som du kan göra i formarna. Blanda salta och söta blandningar som kringla, kex och mer med de roliga formerna som ingår. Glöm inte chokladsåsen och såsverktyget! Slutresultatet ser så äkta ut - att du nästan glömmer att man bara ska titta på och leka med det! Setet innehåller 6 burkar Play-Doh lera och massor av utrustning för att skapa en rolig popcornfest.

Innehåller:

  • Popcornmaskin
  • 6 burkar Play-Doh
  • Popcornhinkar
  • Inspirationskort
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Mängd lera: 280g
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellE5110
EAN5010993597260
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.