Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Play Doh Doctor drill n fill - tandläkarset

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 217:-
I lager
SKU
20901
   

Forma tänder och skapa tandställningar med detta roliga Tandläkarset från Play-Doh! Använd den högljudda borren och laga sedan hålet! Och glöm inte tandborsten! Patienthuvudet levereras tillsammans med fem burkar PLAY-DOH-modellera i standardstorlek, elektrisk borr, pincett, tandborste, tandläkarutrustning och anvisningar. 

  • Rek.ålder: från 3 år
  • Kräver 2 x AA-batterier - ingår ej
  • Degen innehåller vete. Bör ej ätas. 
Mer information
ModellB5520
EAN5010994956653
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.