Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Play Doh Disney Toy Story Buzz Lightyear

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 224:-
Tillfälligt slut
SKU
04192-35

Till oändligheten och vidare! Med leksetet med Play-Doh Disney/Pixar Toy Story Buzz Lightyear-tema från Hasbro är det bara fantasin som sätter gränser. I detta set får du fem burkar med härlig leklera i olika färger. Det ingår även en Buzz Lightyear figur, en Woody-stämpel och andra roliga tillbehör. Lekmöjligheterna är oändliga, du kan bland annat fylla Buzz Lightyears arm med leklera för att skjuta laserstrålar från hans hand!

Innehåll:
  • 1 Buzz Lightyear Lekfigur
  • 1 Woody Stämpel
  • 1 Rex Sax
  • 1 Mr. Potato Head Lerkniv
  • 5 Lerförpackningar

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Leran är ej avsedd att förtäras. Innehåller vete.


Mer information
ModellE3369
EAN5010993555857
VarumärkePlay-doh

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.