Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Play Doh Crazy Cuts Stylist lekset med 8 burkar lera och tillbehör - skapa coola frisyrer

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 249:-
I lager
SKU
01216-45
   

Lek frisör med Play Doh Crazy Cuts Stylist lekset med 8 burkar lera och massor av frisörutrustning! Alla stilar är välkomna i Play Dohs frisörsalong. Detta lekset ger barn från 3 år oändliga lekmöjligheter och de kan prova många roliga och kreativa frisyrer på sina "kunder". Se hur långt håret kan bli genom att lägga till så mycket lera som möjligt. Ändra formen och tjockleken på leksakshåret med hjälp av de medföljande verktygen. Med åtta burkar som alla innehåller lera i tre olika färger finns det gott om kombinationer som barnen kan utforska. Klipp håret med Play Doh-saxen eller raka det med rakhyveln för att börja om. Rolig present till både födelsedagar och helgdagar, perfekt för kreativ inomhuslek.

Innehåll:

  • 1 docka
  • 3 huvuden
  • 8 burkar med lera
  • Stylingverktyg

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
  • Innehåller vete
  • Vikt: 940 g

 

Mer information
ModellF1260
EAN5010993791859
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.