Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Play Doh Brandbil - lekset med 2 burkar lera och olika tillbehör

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 198:-
I lager
SKU
01216-40
   

Fantasi till undsättning! Låt ditt barns kreativitet flöda med denna rullande brandbil som levereras med två burkar lera. Leran kommer i två olika färger och nyanser, den ena burken innehåller lera som ska föreställa vatten och den andra med eldfärgad lera i rött och gult. Släck Play Doh-lågorna med hjälp av brandbilen och den blå leran. Leksetet innehåller också räddningsutrustning som en leksaksyxa, vattenpost och olika former inbyggda i brandbilen.

Setet är en perfekt present till barn från 3 år och uppåt som vill bli brandmän, eller som gillar fart, spänning och kreativt pyssel.

Innehåll:

  • 1 brandbil
  • 2 burkar med lera
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Färger: 1 burk med blå lera i olika nyanser, en lera med röda och gula nyanser.
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Leran innehåller vete.

Mer information
ModellF0649
EAN5010993792245
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.