Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Play Doh 40 burkar lera - flera olika färger

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 346:-
I lager
SKU
06206-46
   

Med denna uppsättning som innehåller 40 burkar med Play-Doh-lera, som alla väger 84 gram styck, har barnet mycket roligt framför sig. Play-Doh är lätt och roligt  att leka med. Man kan forma, pressa och skapa alla slags olika skulpturer och skapelser med leran som kommer i 40 olika nyanser. Detta färgglada paket är idealiskt för många timmars kreativ lek, och passar perfekt en regnig dag eller när man bara vill hitta på något enkelt och roligt att göra. Setet passar bra om man vill leka ensam, eller användas som en utökning med många färgburkar på andra roliga Play-Doh-lekset.

Innehåll:

  • 40 burkar Play-Doh lera

Detaljer:

  • Vikt: 3,4 kg
  • Innehåller vete
  • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
ModellE9413
EAN5010993696246
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.