Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Play Doh 12-pack lera i vinterfärger

-40%

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

40%
Kampanjpris 119,40 199:- Du sparar: 80,-
I lager
SKU
01216-35
   

Fira vintersäsongen med detta Play Doh-paket med 12 burkar lera. Med 9 vinterinspirerade färger kan barn från 2 års ålder skapa allt de kan tänka sig från träd och snögubbar till färgglada sötsaker. Detta set passar perfekt om du behöver fler färger till dina Play-Doh-lekset (säljs separat) eller vill ge bort leklera som en gåva. Play-Doh-lera är perfekt för kreativt lekande inomhus och är bra aktivitet för att utveckla motorisk skicklighet och öga-hand-koordination.

  • 12 burkar med färgglad lera i vinterinspirerade färger
  • Perfekt aktivitet för regniga dagar
  • Lämplig för barn från 2 år och uppåt

Innehåll:

  • 12 burkar Play Doh lera

Detaljer:

  • Färg: röd, vit, skogsgrön, blå, ljusblå, ljusgrön, orange, lila, svart
  • Mängd lera per burk: ca. 56 gram
  • Rek.ålder. från 2 år

OBS! Leran innehåller vete.

Mer information
ModellE4830
EAN5010993594016
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.