Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

PlanToys Stapelringar i trä - 8 delar

PlanToys - ekologiska leksaker i trä

Leksakerna från PlanToys tillverkas av gummiträ som torkats utan kemikalier och leksakerna målas med vattenbaserade färger som är fria från tungmetaller. Leksakerna är utformade för att inspirera barnets fantasti och för att främja både den fysiska och den pedagogiska utvecklingen på ett roligt och kreativt sätt. PlanToys sprider sitt budskap om ekologisk och hållbar lek med sina kvalitetsleksaker som håller i generationer. 

Vårt lågpris: 232:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07206-74
   

Solida och färgglada staplingsringar, tillverkade av bärkraftigt trä från PlanToys. Stapelleksak är en fin aktivitet för att öva på finmotorik, grovmotorik och öga-handkoordination. PlanToys staplingsringar har också en rörlig och böjbar stång som tar hänsyn till barnets säkerhet. Staplingstornet har 6 ringar i varierande färger och storlekar och en kula för att toppa det färdigstaplade tornet.

Innehåll:

  • 1 stapeltorn

Detaljer:

  • Mått: 15,5 x 8 x 8 cm (HxBxD)
  • Material: trä
  • Rek.ålder: från 12 månader

Miljövänlig leksak från PlanToys tillverkad i 100% hållbart gummiträ. Stimulerar barnets mentala, fysiska och sociala utveckling genom rolig lek och utmaning från födseln, till gemensam lek i familjen för både barn och vuxna, inomhus och utomhus. Barnet kommer att älska PlanToys stora utbud av leksaker för alla åldrar.

Mer information
Modell5124
EAN8854740051240
VarumärkePlanToys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.