Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Phlat ball - från frisbee till boll i luften - blå och lila - lyser i mörkret

-52%

Phlat ball - från frisbee till boll mitt i luften

Phlat ball är frisbeen som förvandlas till en boll när du kastar den. Kasta den som en frisbee och se hur den ändras till en boll innan den når sitt mål. Förvandligen och den mångsidiga designen bidrar till en rolig och aktiv lekstund. Den originala Phlat bollen är en rolig leksak som underhåller barnen i timmar och passar perfekt för utomhuslek i trädgården, i parken eller på stranden.

52%
Kampanjpris 85:- Vårt lågpris: 176:- Du sparar: 91,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03217-42
   

Tryck, kasta och se hur den blå och lila färgade frisbeen förvandlar sig till en boll i luften. Phlat bollen har en flexibel design som gör leken mer aktiv och extra rolig. Det finns flera sätt att använda Phlat bollen på. Och den är smidig att packa med sig eftersom den kan tryckas platt. Det är en perfekt sommarleksak att ha med sig på utflykt. Bollen har färgglada färger och lyser i mörkret, som gör den extra rolig att leka med när solen har gått ner för kvällen.

Innehåll:

  • 1 x Phlat Boll

Detaljer:

  • Mått frisbee: 15 cm (diameter)
  • Mått boll: 10 cm (diameter)
  • Färg: blå och lila
  • Rek. ålder: från 5 år
Mer information
Modell182124
EAN8595582224675
VarumärkePhlat Ball
Ålder5+

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.