Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Ultimate Construction Rescue Truck Rubble - räddningsbil med ljus och ljud

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 632:-
I lager
SKU
03192-81
   

PAW Patrol Rubble räddningsbil med ljus och ljud, samt en Rubble figur och minifordon.

Ge dig ut på spännande räddningsuppdrag med Rubble och Paw Patrol Ultimate Construction Truck. Rubbles dumper är utrustad med en enorm kula och skopa, och du kan nu skapa ditt eget actionfyllda räddningsuppdrag med Rubble i teamet.

Tryck på Paw Patrol-märket högst upp på lastbilen för att aktivera blinkande ljus och ljud. Rulla sedan i väg för den ultimata räddningen. Eliminera hinder med den svängande kulan och använd den främre skopan för att plocka upp tunga föremål.

  • Plats för sex Paw Patrol valpar
  • Minibilar som kan tas bort
  • Stor kula på baksidan som kan användas för att ta bort hinder
  • Den stora skopan på framsidan kan lyfta stora föremål

Detta lekset innehåller figuren Rubble, men det finns såklart plats för de andra 5 valparna också. För fler mobila uppdrag kan du använda Rubbles lilla fordon och ta dig runt överallt. Samla flera Paw Patrol Ultimate Rescue-fordon och figurer för det ultimata räddningsteamet!

Innehåller:

  • Paw Patrol Ultimate räddningsbil
  • Rubble valp
  • Minifordon

Detaljer:

  • Batterikrav: 2 x AAA-batterier (ingår)
  • Mått: 17 x 34 x 22 cm (HxBxB)
  • Ålder: från 3 år

Obs: Kan kombineras med andra Paw Patrol Ultimate Rescue-fordon och figurer.

Mer information
Modell6046466
EAN778988181942
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.