Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

PAW Patrol Split-Second vehicle 2 i 1 - Chase och Skye

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag.

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 386:-
Tillfälligt slut
SKU
01205-114

Paw Patrol Split-Second vehicle - Chase 2 i 1 Transforming Polisfordon bjuder på många timmars rolig lek!

Chase och Skye kommer med en polisbil som kan delas i två och förvandlas till två separata räddningsfordon. Placera de två figurerna i bilen och tryck på knappen. När fordonet förvandlas från 1 till 2 så skjuts polisbilen med Chase i framåt och den bakre delen med Skye förvandlas till en trehjuling.

Dröm dig bort till spännande räddningsuppdrag med Chase och Skye. Använd projektilkanonen och de två medföljande vattenkulorna för att släcka bränder eller spola bort skurkar. När du vill förvandla de två fordonen till ett igen görs det enkelt genom att trycka ihop båda fordonen tills du hör ett klick. Vipps så är du tillbaka i Split-Second-läget.

Använd båda fordonen i dina räddningsuppdrag och sätt sedan ihop dem igen när du lekt klart. Överraska fienden med detta spännande lekset från Paw Patrol som bjuder på många roliga lekstunder.

Innehåll:

  • Paw Patrol Split-Second Vehicles (kan delas i två fordon)
  • 2 x figurer
  • 2 x projektiler
  • Bruksanvisning

Detaljer:

  • Mått: L35,5 x B11,43 x H18 cm
  • Batteribehov: nej
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell6055931
EAN778988298053
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.