PAW Patrol Rescue Knights fordon med figuren Chase - 22 cm

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 257:-
I lager
SKU
03225-25
   

PAW Patrol Rescue Knights Chase och hans förvandlande polisbil.

Följ med Chase på spännande uppdrag med PAW Patrol Rescue Knights Transforming Deluxe Vehicle. Chases fordon har drakinspirerade detaljer och kan förvandlas till ett Deluxe räddningsfordon när det är dags för uppdrag. Utrustad med sin Rescue Knights-rustning är Chase redo att rädda dagen i Barkingburg.

Placera Chase bakom ratten när en drakvän har problem, och kör till undsättning. Tryck ner spoilern och en projektil dyker upp från baksidan. Ladda projektilerna och tryck på knappen för att starta. Leksetet låter dig leva i fantastiska medeltida räddningar, precis som de från det populära TV-programmet. Gör dig redo för räddningsuppdrag med Chase och hans Rescue Knights Deluxe Vehicle.

Innehåller:

  • PAW Patrol Rescue Knights fordon
  • Chase
  • 2 Projektiler

Detaljer:

  • Mått bil: ca. 18 x 12 x 9 cm (LxHxB)
  • Rek.ålder: från 3 år

Kan anvendas med Paw Patrol Mighty Pups utkikstorn

Mer information
Modell6063584
EAN778988414576
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.