Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Paw Patroller kommunikationscentral med ljud - Ryder-figur och ATV ingår

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 928:-
I lager
SKU
24649
   

Ge er ut på större uppdrag med Paw Patroller med plats för flera PAW Patrol-valpar och fordon. Kommandocentralen har ljud och kommer med en Ryder-figur och hans fyrhjuling ingår.

Paw Patrol till Paw Patroller! Paw Patroller är det mobila kontrollcentret för Ryder och hans valpar, och nu kan barnen äntligen ta med sig valparnas fordon (säljs separat) när det är dags för räddningsuppdrag. Kör Ryders ATV upp på främre däck och sätt figuren i förarsätet. Nu återstår bara att kalla valparna till nästa uppdrag.

Öppna taket på Patroller och placera de kända valparna på sina platser. Deras fordon är placerade på olika nivåer i kommandocentralen  (säljs separat) och om du trycker på den röda knappen kan du höra välbekanta ljud från den populära barn-tv-serien. Paw Patroller kan transportera upp till tre fordon med valpar (säljs separat), och när den öppnas finns det plats för sex fordon. Stäng den bakre luckan och rulla ut för nya spännande äventyr. Hytten har plats för Ryder och tre valpar. Det finns även en praktisk ramp på långsidan av Paw Patroller och på insidan kan de olika plattformarna höjas upp och ner. Här finns plats för alla. Ingen valp är för liten, inget uppdrag är för stort.

 • Tryck på knappen och hör bekanta Paw Patrol -ljud
 • Plattformar kan hissas upp och ner
 • Landningsplats för Sky och hennes helikopter
 • Förarhytt med plats för 4 figurer
 • Två ramper för av- och påstigning
 • Taket kan öppnas

Paw Patroller är en utmärkt present till alla Paw Patrol-fans, eller barn från 3 års ålder som gillar actionfylld lek och äventyr med karaktärer och fordon. Med Paw Patrol kan barn utforska sin fantasi samtidigt som de utvecklar finmotorik genom lek. Återskapa dina favoritscener från TV-serien Paw Patrol och filmen, eller skapa helt nya uppdrag och spännande äventyr. Samla flera Paw Patrol-karaktärer och fordon för det ultimata räddningsteamet och ge dig ut på oändlig lek och nöje.

Innehåller:

 • Paw Patrol Paw Patroller
 • Ryder-figur
 • ATV-fordon
 • Klistermärken

Detaljer:

 • Mått: 70 x 20 x 14 cm (LxHxB)
 • Batterikrav: 3 x LR44 -batteri (ingår)
 • Ålder: från 3 år

OBS! Valpar eller deras fordon ingår inte. Dessa kan köpas separat, passar med Paw Patrol Basic Vehicle figurer och fordon. 

Mer information
Modell6024966
EAN778988113936
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.