Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol moto pups figurset - pull-back fordon och figur - Skye

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag.

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
02216-12
   

Öka farten, nu är det dags för räddningsuppdrag med Paw Patrols Skye och hennes fordon. Den unika motorcykeln har autentiska detaljer, stora hjul och en pull-back-funktion som gör att den kan köra på bakhjulet, så kallade wheelies. Klädd i hjälm och motorcykeljacka är Skye redo att ge sig av på spännande äventyr. När det är dags för ett snabbt uppdrag placerar du Skye i förarsätet, dra sedan motorcykeln bakåt över golvet och släpp taget för att se hur hon ger sig iväg!

  • PAW Patrol moto pups figurpaket med Skye
  • Pull-back motorcykel och figur
  • Motorcykel som kör på ett hjul

Samla alla figurer och fordon från Paw Patrol (säljs separat) för att skapa det ultimata räddningsteamet och rädda dagen!

Innehåll:

  • 1 x Skye figur
  • 1 x Skye fordon

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! PAW Patrol moto pups figurset med fordon och figur är kompatibla med Paw Patrol moto pups lekset 6060228

Mer information
Modell20129826
EAN778988330470
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.