Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

PAW Patrol rosa målarlåda med färgpennor, tuschpennor, klistermärken och mer - 51 delar

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 103:-
I lager
SKU
03226-90
   

Att rita och måla är ett bra sätt att utveckla finmotoriken på och med denna rosa väska med motiv från Paw Patrol har du möjlighet att göra just det med inspiration från dina favoritvalpar. Pysselväskan har ett bekvämt handtag så att du enkelt kan ta med dig dina saker vart du än går.

Låt barnet uttrycka sig genom att rita och färglägga med färgpennor, kritor och tuschpennor. Väskan har allt barnet behöver vad gäller färger och grå pennor och lite motiv att färglägga, samt tillbehör som suddgummi, pennvässare och ett urval av fina klistermärken att dekorera med. Alla delar har Paw Patrol-motiv eller ikoner.

Innehåller:

  • 12 färgpennor
  • 6 tuschpennor
  • 24 kritor
  • 2 blyertspennor
  • Suddgummi och pennvässare
  • Klistermärken och målarark

Detaljer:

  • Mått: 38 x 4 x 22 cm (LxDxH)
  • Ålder: från 3 år

Mer information
ModellPPME4221
EAN4043946305477
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.