Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Air Patroller flygplan och helikopter med ljus och ljud - 1 Robopup-figur

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 726:-
Medlemspris 494:-
I lager
SKU
21456
   

Flyg till undsättning med Robopup-figuren i Paw Patrol Air Patroller-flygplanet och helikoptern med ljus och ljud.

Nu kan du flyga på två unika sätt när problem uppstår i Adventure Bay. Med roterande propellrar förvandlas Air Patroller enkelt från en helikopter till ett flygplan. Och för ett extra spännande äventyr, tryck på knappen ovanpå Air Patroller för ljus och ljud att följa med dig på alla dina räddningsuppdrag.

Ta med hela PAW Patrol-teamet på nästa uppdrag. Det är plats till två figurer i cokpit och fyra figurer bak. När du är redo för att rädda dagen kommer Robopup-figuren att hjälpa till för att få en vällyckad räddningsaktion. När uppdraget är genomfört kan du gå in för landning, antingen som flygplan eller som helikopter.

Innehåller:

  • PAW Patrol Air Patroller
  • Robopup-figur

Detaljer:

  • Mått: 39 x 17 x 42 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (ingår)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6026623
EAN778988133231
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.