Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Air Patroller flygplan och helikopter med ljus och ljud - 1 Robopup-figur

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 726:-
I lager
SKU
21456
   

Flyg till undsättning med Robopup-figuren i Paw Patrol Air Patroller-flygplanet och helikoptern med ljus och ljud.

Nu kan du flyga på två unika sätt när problem uppstår i Adventure Bay. Med roterande propellrar förvandlas Air Patroller enkelt från en helikopter till ett flygplan. Och för ett extra spännande äventyr, tryck på knappen ovanpå Air Patroller för ljus och ljud att följa med dig på alla dina räddningsuppdrag.

Ta med hela PAW Patrol-teamet på nästa uppdrag. Det är plats till två figurer i cokpit och fyra figurer bak. När du är redo för att rädda dagen kommer Robopup-figuren att hjälpa till för att få en vällyckad räddningsaktion. När uppdraget är genomfört kan du gå in för landning, antingen som flygplan eller som helikopter.

Innehåller:

  • PAW Patrol Air Patroller
  • Robopup-figur

Detaljer:

  • Mått: 39 x 17 x 42 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (ingår)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6026623
EAN778988133231
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.