Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Air Patroller flygplan och helikopter i ett - med ljus och ljud - 1 Robopup-figur

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag.

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 712:-
I lager
SKU
21456
   

Kom till undsättning med PAW Patrol Air Patroller. Nu kan du flyga och hjälpa Adventure Bay på flera olika sätt. Air Patroller förvandlas enkelt från en helikopter till ett flygplan. Och för att få extra action har Air Patroller ljus och ljud som följer med på alla dina räddningsuppdrag.

Ta med hela PAW Patrol-teamet på nästa uppdrag. Det är plats till två figurer i cokpit och fyra figurer bak. När du är redo för att rädda dagen kommer Robopup-figuren att hjälpa till för att få en vällyckad räddningsaktion. När uppdraget är genomfört kan du gå in för landning, antingen som flygplan eller som helikopter.

Innehåll:

  • PAW Patrol Air Patroller
  • Robopup-figur

Detaljer:

  • Mått: 39 x 17 x 42 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (medföljer)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell6026623
EAN778988133231
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.