Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation Scottish Terrier hundvalp - med rörliga ben och koppel - 15 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 220:-
I lager
SKU
01217-29
   

Our Generation Yorkshire Terrier valp är ca. 15 cm hög och har en mjuk päls i svarta nyanser. Denna gosiga valp är en lojal och gosig vän som passar perfekt för din Our Generation-docka (ingår ej). På grund av sina rörliga ben kan yorkievalpen både sitta, ligga och ge vacker tass, samt andra tricks. Vilket trick ska valpen lära sig idag? Valpen levereras med ett halsband och ett koppel så att dockan (ingår ej) och hunden kan gå promenader.

Innehåll:

  • Our Generation Yorkshire Terrier hundvalp
  • Halsband
  • Avtagbart koppel

Detaljer:

  • Mått hund: ca. 15 cm hög
  • Passar med Our Generation docka 46 cm (ingår ej)
  • Med rörliga ben
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
ModellBD35186Z
EAN062243429451
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.