Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation Violet Anna fashion ballerina - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 458:-
I lager
SKU
06192-152
   

Our Generation Violet Anna älskar att göra piruetter och plié. Hennes vackra kjol i rosa tyll får henne att känna sig som en prinsessa. Violet Anna är en passionerad docka som jobbar hårt för det hon tror på. Hon är duktig i skolan och på dansgolvet. Violet Anna är klädd i en rosa tyllkjol, svart t-shirt och balettskor. Hon har ögon som kan slutas och långt blont hår.

Innehåll:

  • Our Generation Violet Anna
  • Ballerinakläder och skor

Detaljer:

  • Höjd: ca 46 cm
  • Dockorna från Our Generation har mjuka kroppar och lemmar i plast.

Violet Anna är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

Mer information
Modell945-131076
EAN062243306400
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.