Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation veterinärklinik med tillbehör - till 46 cm dockor

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 1 462:-
I lager
SKU
06218-28
   

Our Generation dockorna måste ta hand om sina husdjur och hålla dem friska, och det kan de nu göra med denna fina Our Generation veterinärklinik. Denna lekset är fylld med realistisk utrustning som en veterinär behöver för att kunna hjälpa alla djur. Sätt er i väntrummet och vänta på er tur att kallas in till veterinären, medan ni väntar kan ni bläddra igenom alla djurtidningar som finns i väntrummet.

Lek veterinär med dina dockor. Ta en röntgenbild för att se om djuren har några skador. Efter kontrollen kan man placera djuren i burarna om dem behöver vara kvar på kliniken över natten. Där kan dem vara trygga tills dockorna hämtar dem för att åka hem. Så roligt att leka och utforska med denna veterinärklinik!

Innehåll:

  • Our Generation veterinärklinik
  • 1 stetoskop
  • 1 förvaringskruka med godbitar
  • Djurmat
  • Och andra tillbehör

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca. 46 cm höga
  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (ingår)
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Dockor och husdjur ingår ej.

Mer information
ModellBD35140Z
EAN062243441583
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.