Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation stor hästtransport 63 cm med fler än 20 tillbehör - docka och häst ingår ej

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 1274:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06192-162
   

Detta är en imponerande hästtransport som kommer med alla tillbehör som dockorna från Our Generation behöver när de ska på tävlingar eller ridturer med sina hästar. Transporten rymmer en vuxen häst med föl och kommer med små fönster samt en sidodörr med praktisk förvaring på insidan. Du hittar även spännande tillbehör som en sadel, pokal, schabrak och andra saker som förgyller lekstunden. Kombinera leksetet med Our Generation Jeep 4x4 och dockor från Our Generation för ännu roligare lekstunder.

Innehåll:

  • Our Generation hästtransport med fler än 20 tillbehör
  • Grep, sadel och schabrak
  • Pokal, hink och flaska
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Längd: ca 68 cm.
Vinnaren av Creative Child Magazine Pretend play toy of the year 2018!

OBS! Bil, dockor och hästar ingår ej.

Mer information
Modell945-737391
EAN062243345720
VarumärkeOur Generation
Ålder3-7
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.