Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation Sarah docka med långt hår - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 432:-
I lager
SKU
04206-62
   

Our Generation Sarah är en doccka som tar dig med på en magisk resa. Hennes outfit består av en klänning i guld och rosa, med en tullkjol. På huvudet bär hon en krona som pricken över i - hon ser fantastisk ut! Hennes varma, bruna ögon kan öppnas och stängs och hennes hår är långt och blont.

Innehåll:

  • Our Generation Sarah
  • Klänning 
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Dockan är ca 46 cm hög.
  • Dockorna från Our Generation har mjuka kroppar och lemmar i plast.
  • Rek.ålder: från 3 år.

Sarah är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

Mer information
Modell945-31290
EAN062243422643
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.