Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation Nicola docka - läkardocka med medicinska docktillbehör 46 cm

-35%

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

35%
Kampanjpris 364:- Vårt lågpris: 564:- Du sparar: 200,-
I lager
SKU
06192-154
   

Denna docka från Our Generation brinner för omsorg och att hjälpa andra. Hälsokontroller och röntgenbilder är en helt vanlig del av Nicolas vardag. Hon älskar att lära känna sina patienter och har alltid ett leende läpparna när hon tar hand om dem. Nicola har långt brunt hår och kommer med doktorsrock och vanliga kläder. Det ingår även tillbehör som bland annat stetoskop, penna, termometer och andra saker som är viktiga för en doktor att ha. 

Nicola har inte rörliga leder men hennes axlar, nacke och höfter är roterbara. 

Innehåller:

  • Our Generation Nicola
  • Doktorsrock, vanliga kläder och skor
  • Stetoskop, penna, termometer, röntgenbilder och andra tillbehör

Detaljer:

  • Dockan är ca 46 cm hög.

Nicola är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

Mer information
Modell945-331119
EAN062243328303
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.