Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Our Generation Leah docka med långt hår och ridkläder - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 418:-
Tillfälligt slut
SKU
06192-148

Our Generation Leah är redo att utforska nya stigar att rida på i sina eleganta ridkläder. Med ögon som kan öppnas och stängas, långt blont hår och vackra kläder är denna docka av mycket hög kvalitet ett spännande tillskott till dockfamiljen från Our Generation. Det blonda, långa håret når ner till korsryggen. Leah är klädd i ridbyxor, ridstövlar, en vit skjorta, tweedväst, rosa halsduk och trosor.

Att ta hand om hästar är Leahs stora passion. Hon älskar att lära känna deras personlighet och borsta dem tills manarna glänser. Och när det är dags för en ridtur är Leah den som rider längst fram. Hon älskar att känna vinden i håret när hon galopperar.

Innehåll:

  • Our Generation Leah
  • Ridkläder och ridstövlar

Detaljer:

  • Dockan är ca 46 cm hög
  • Dockorna från Our Generation har en mjuk kropp och lemmar i plast

Leah är en del av en generation som drömmer stort. Det här är en generation dockor som är fast beslutna att förändra framtiden genom att hjälpa andra och vara sanna mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta den generation där saker händer. Det här är Our Generation!

Mer information
ModellBD31062Z
EAN062243329539
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.