Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation Ice Cream Truck - glassbil med musik

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 1 894:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-29

Godis och glass på hjul, året runt! Ta med dig smaskiga godbitar vart du än går. Denna glassbil från Our Generation erbjuder oändliga lekmöjligheter och låter fantasin flöda fritt så att du kan skapa egna äventyr.

Bjud dina vänner på glass, och kör land och rike runt för att sälja och blanda de bästa smakerna. Den här sommaren blir allt annat än tråkig!

Din dockas nya favoritplats är vid glassbilen. Hon och hennes vänner är där hela tiden och här kan de smaka på de mest utsökta kakor, glassar och milkshakes! Det är väldigt trevligt att äta glass med vänner, och vid glassbilen finns det två pallar man kan sitta på för en trevlig pratstund och avkoppling. Fäll ner luckan på glassbilen så att den öppnar för försäljning.

Föredrar kunderna glass eller är det en läcker donut som frestar mest? Stäng luckan igen och placera dockan vid ratten, det är upp till dig var åkturen går. Glassbilen spelar till och med sin egen melodi för att meddela sin ankomst och grannarna kommer att rusa ut för att få en smak av den läckra glassen och de goda kakorna.

  • Blinkers och bromsljus
  • Bilen spelar en melodi
  • Passar dockor på 46 cm

Innehåll:

  • Our Generation Ice Cream Truck
  • 2 x stolar
  • Fler än 100 olika tillbehör, exempelvis glass, donuts, milkshakes, sugrör, brickor och mycket mer

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA batterier (ingår)
  • Mått: L50 x B25 x H55 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Dockor ingår ej.

Mer information
Modell945-37252
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.