Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation Dockkläder veterinär - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 185:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02205-26
   

Om din docka gillar djur och vill jobba som veterinär så passar detta klädpaket helt perfekt! Setet innehåller både kläder och tillbehör som behövs när man jobbar som veterinär och passar alla dockor från Our Generation på 46 cm.

Lev dig in i Our Generation-världen och skapa spännande äventyr tillsammans med dina dockor. Lekmöjligheterna är oändliga!

Innehåll:

  • 1 par byxor
  • 1 kortärmad t-shirt
  • 1 par skor
  • Stetoskop, penna och andra tillbehör

Detaljer:

  • Passar dockor på 46 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell945-30316
EAN062243343986
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.