Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Our Generation dockkläder friluftskläder med väst och skor - för dockor på 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 207:-
I lager
SKU
06192-156
   

Låt din docka ge sig ut och utforska naturen, klädd i denna outfit från Our Generation. Tröjan, byxorna och västen ser till att dockan håller sig varm, och stövlar förhindrar att hon blir blöt på fötterna. Ge er iväg på spännande äventyr och låt kreativiteten flöda fritt!

Innehåll:

  • Leggings
  • Tröja
  • Väst
  • Stävlar

Detaljer:

  • Passar dockor på 46 cm.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
ModellBD30209Z
EAN062243306929
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.