Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation Lekset djuraffär - en butik för dina dockor - docka ingår ej

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 497:-
I lager
SKU
01217-27
   

Skapa din egen djuraffär för din Our Generation docka (ingår ej). Butiken är fylld med roliga tillbehör för olika djur och leksetet innehåller allt du behöver för att starta en djuraffär. Placera kassaapparaten på disken och organisera produkterna i korgarna så att hyllorna ser snygga och prydliga ut. Hjälp kunderna att hitta rätt produkter för just deras behov.

Sortimentet är varierat med bland annat ett akvarium med fisk och en håv, en hamsterbur med hjul, matskålar för både hundar och katter, olika leksaker, samt en djurbädd och en resebur. Djuraffären är utmärkt att leka med som en separat butik, men fungerar också utmärkt att kombinera med andra lekset från Our Generation som exempelvis djursalongen.

Innehåll:

  • Kassadisk med hyllor
  • Kassaapparat
  • Akvarium med fisk och tillbehör
  • Djurbädd
  • Resebur
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Passar Our Generation dockor på 46 cm
  • Mått kassadisk: L21xB12xH23 cm

OBS! Docka, kläder och hund ingår ej.

Mer information
ModellBD37433Z
EAN062243334694
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.