Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation Deluxe dockkläder- klädset med hjärtan för dockor ca 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 280:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06192-160
   

Klä din docka i detta klädset med jacka, klänning och skor. Klänningen pryds av rosa små hjärtan och kommer med en söt rosett. De medöljande solglasögonen matchar klänningen och är hjärtformade. Gör din docka redo för sommarfest med dockkläder från Our Generation.

Innehåll:

  • Klänning med hjärtan och rosett
  • Jacka
  • Handväska
  • Skor och solglasögon

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca 46 cm höga.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
ModellBD30246Z
EAN062243324152
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.