Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation Deluxe dockkläder med huvtröja, gips och tillbehör- för dockor 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 272:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06192-161
   

Ta hand om din docka från Our Generation när hon brutit foten eller blivit sjuk. Med det färgglada gipset och den medföljande tuschpennan kan du skriva meddelanden som muntrar upp dockan. Ge dockan ett "krya på dig"-kort så att hon vet att alla hennes vänner tänker på henne. Kläderna är mysiga att ha på sig när man är sjuk eller har ont.

Docka ingår ej.

Innehåll:

  • Huvtröja
  • Leggings & t-shirt
  • Gips
  • Tuschpenna

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca 46 cm höga.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell945-630284
EAN062243328457
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.