Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation Retro Dance Party - dockkläder

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 192:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02205-33
   

Låt dockorna från OG svänga loss på dansgolvet! Detta klädpaket innehåller en retro klänning med tillbehör som passar perfekt när det är dags för sällskaps- eller swingdans. Den blå klänningen pryds av vita prickar och en fyllig underkjol och matchar perfekt till de rosa skorna.

Fullända looken med det vita halsbandet och vinylskivan med fint fodral.

Innehåll:

  • Klänning
  • Skor
  • Smycke
  • Vinylplatta

Detaljer:

  • Passar dockor på 46 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell945-60047
EAN062243349391
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.